Golden Globe -palkinnon pitäisi olla sinun

Ehkä tänään missasit klassisen kääntötaistelun, joka voidaan tallentaa Mestarien liigan historiaan. Palattuaan Bernabeulle ensimmäisessä osaottelussa lukemin 3-4, Real Madrid teki Manchester Citylle yhden maalin 72. minuutilla, ja 3-5 kesti 89 minuuttia. Tällä hetkellä Real Madridilla on vain 1 % mahdollisuus edetä. Nyt ihme on tullut! Penkiltä noussut Rodrygo teki kahdesti maalin ja siirsi pelin jatkoajalle. Tämän todellisen jalkapallon pirun viehätys viime hetkeen asti, kuka tietää?

Benzema on tehnyt tällä kaudella Mestarien liigassa 10 maalia Real Madridin jalkapallo pelipaidat, mikä tasoittaa Ronaldon ennätyksen kaudella 2016/17. Rodrygo avusti Rodrygoa tässä pelissä 89 minuutissa, jolloin kokonaistilanne oli 4-5. Ronaldon aikoinaan paras hyökkääjäkumppani, Benzeman puhkeaminen tällä kaudella ei ole sattuma. Aiemmin Benzema sanoi haastattelussa, että hän oli oppinut Ronaldolta aiemmin. Paljon, kun Ronaldo lähti, kaikki oli paikoillaan.

Kun Ronaldo lähti vuonna 2018, Real Madrid palasi lopulta Mestarien liigan finaaliin neljä vuotta myöhemmin, vaikka Hazard ei ollutkaan kovin pätevä nro 7- Real Madrid jalkapallo pelipaita, Rodrygossa, joka laskeutui Bernabeulle 45 miljoonan ikäisenä vuoden iässä. 17, teki tänään kahdesti kullanomaisen tasapelin. Ilmoittaessaan tämän kovan työn ja rohkeuden aallosta Benzema joutui myös tähän järjestelmään, kun oli sadonkorjuun aika. Seuraavaksi se odotti Benzeman huippua.