Valioliiga: Chelsea 2-2 Everton, Chelsealla ei todennäköisesti ole mahdollisuutta päästä neljän parhaan joukkoon

Valioliigan 28. kierroksen 18. maaliskuuta Chelsea voitti Evertonin kotonaan 2-2. Kumpikaan joukkue ei tehnyt maalia ensimmäisessä erässä. Toisella puoliskolla Felix yllään nro 11Chelsea jalkapallo pelipaitateki ensimmäisen maalin, Havertz sijoitettiin rangaistus; Doucuré, joka pukeutui nro 16Everton jalkapallo pelipaita, teki maalin puskulla, ja sitten Ellis Simms teki puskua ja tasoitti pisteet.

Ensimmäinen maali syntyi 52. minuutilla, Enzo antoi pitkän syötön takakentältä, Chilwell syötti sen rangaistusalueella, Keane selvitti sen, sitten Felix seurasi ja ampui, pallo osui tolppaan ja pomppasi maaliin, Chelsea 1- 0! 69. minuutilla Tarkovski syötti pallon puskulla, ja Doucuré teki puskulla maalin eteen, Everton 1-1! 76. minuutilla Reece James kaadettiin rangaistusalueelle ja hän sai rangaistuspotkun, Haverts teki sen ja Chelsea 2-1! 89. minuutilla Simms työnsi pallon Coulibalyn ohi ja teki maalin, Everton 2-2!

Pelin jälkeen Chelsea sijoittui 10. sijalle 38 pisteellä, 10 voittoa, 8 tasapeliä ja 9 tappiota, 11 pistettä vähemmän kuin neljäs Tottenham. Jos Chelsea haluaa päästä neljän parhaan joukkoon, sen on kohdattava vahvoja joukkueita, kuten Newcastle ja Liverpool. Jopahalpoja Chelsea-paidoissapukeutuneiden fanien silmissä Chelsean on mahdotonta jatkaa tällä kaudella osallistumista Mestarien liigaan ensi kaudella Valioliigan tuloksilla. On toinenkin tapa voittaa Mestarien liiga. Se voi kuitenkin olla vaikeampaa, sillä puolivälierissä Chelsean vastustaja on viimeinen mestari Real Madrid.