Valioliiga: Manchester City 2-0 Newcastle United

Valioliigan 4. maaliskuuta 26. kierroksella Manchester City voitti Newcastle Unitedin kotonaan 2-0. 15. minuutillaManchester City jalkapallo pelipaitapukeutunut Foden teki ensimmäisen maalin ja Bruno Fernandes 67. minuutilla. Newcastle pelasi myös useita uhkaavia hyökkäyksiä, mutta ilman yhtä maalia.

2. minuutti Gundogan puski mutta hieman korkeammalle; 15. minuutilla Foden aloitti yhtäkkiä pallolla oikealla, pääsi eroon useista Newcastlen pelaajista peräkkäin ja meni ruutuun ja laukaisi, pallo osui vastustajan puolustajaan ja muutti sitten suuntaa ja meni verkkoon, Manchester City 1 -0! 34. minuutilla De Bruyne ylitti, Haaland päätti mutta ohitti; 36. minuutilla WilsonillaNewcastle United jalkapallo pelipaitaoli loistava tilaisuus, mutta se meni ohi. 65. minuutilla Isaacin laukaus aiheutti hämmennystä ja melkein teki maalin; 67. minuutilla Grealish syötti Haalandille, jonka jälkeen vaihtoon tullut portugalilainen keskikenttäpelaaja Bruno Fernandes ampui vasemmalla jalalla tehden Manchester Citylle 2-0 pelin.

Samana päivänä Aston Villa voitti Crystal Palacen 1-0, Brighton voitti West Hamin 4-0, Chelsea lähetti Leedsin 1-0, Wolves voitti Tottenhamin 1-0, Southampton 1-0 Kleist Citylle.