Valioliiga: Leicester City 1:0 Arsenal, uusien ampujien upea suoritus

Valioliigan 25. helmikuuta 25. kierroksella Arsenal voitti 1-0 Leicester Cityn ja jatkoi ykkössijalla 2 pisteen etumatkalla Manchester Cityyn. MartinelliArsenal Jerseyssäteki ainoan maalin. Viimeisissä kuudessa pelissä Leicester Cityä vastaan Arsenalilla on 5 voittoa ja 1 tappio.

6. minuutilla Ødegaard syötti pallon, Saka ampui rangaistusalueen oikealta puolelta, mutta suljettiin. 12. minuutti, Zinchenko ohitti pallon, Trossard ampui rangaistusalueellaan, mutta estettiin. 25. minuutilla Arsenalin kulmapotku, Leicesterin maalivahti Ward pudotti pallon, sitten Trossard teki maalin kaukolaukauksella rangaistusalueen ulkopuolelta, mutta Ben Whiten rikkoessa erotuomari peruutti sen katsottuaan videon. 31. minuutilla Zinchenko teki virheen puskulla, Ishinacho teki maalin, mutta epäonnistui paitsiossa. 42. minuutilla Ødegaard syötti pallon, Martinelli ampui pienestä kulmasta vasemmalta, mutta ohitti.

Minuutti toiselle puoliajalle Trossard lähetti upean syötön vasemmalta, Martinelli murtautui rangaistusalueelle ja teki maalin vasemmalta tulleella matalalla laukauksella, Arsenal 0-1, tämä on Martinellin 20. Valioliigan maali! 57. minuutilla Zinchenko ampui ulkopuolelta ja Ward pelasti sen. 59. minuutilla Ødegaard teki pitkän laukauksen, mutta pysäytettiin. 71. minuutilla Endidi syöksyi ja syötti pallon, Hallin kaukolaukaus meni ohi. Lopulta Arsenal voitti Leicester Cityn 1-0.

Tässä pelissä Arsenal otti ehdottoman aloitteen, ja uusien ampujien suoritus sai kaikkiRäätälöi oma ainutlaatuinen Arsenal jalkapallo pelipaitapukeutuneita faneja enää huolehtimaan Thomasin ja muiden pelaajien loukkaantumisesta. Trossard toimi keskushyökkääjänä korvaten Nketiahin, Jorginho aloitti ja pelasi koko pelin neljällä korkeimmalla tilastolla: 10 kertaa pallon takaisinvoittoon, 95 kosketusta, 3 syöttöä, 68 menestystä 86 syötöstä.